Over

RAW WOODS is een Bedrijf uit Beverwijk die one-of-a-kind meubels, objecten en houtprojecten maakt. Aan ieder meubel of object geeft RAW WOODS een unieke twist. Geen één meubel is hetzelfde, omdat wij met geleefd oud hout werken. Zo werken wij duurzaam door hout te gebruiken wat er al is. Eigenlijk is dat ook veel mooier. Iedere keer dat wij een meubel b.v. een salontafel maken, doen we dat op een andere manier. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden wat je met oud hout kan maken en doordat iedere nerf uniek is, krijgt het hout nog meer een eigen karakter. In de natuur is niks helemaal recht, de natuurlijke vormen van het hout komen bij RAW WOODS vaak terug in de meubels.

We doen bij RAW WOODS ook aan Upcycling. Daarmee maken wij van oude voorwerpen en/of meubels weer iets anders, zodat je het weer kunt gebruiken als iets nieuws wat uniek is.

RAW WOODS heeft een aardige collectie meubels en objecten in stock, die constant wordt aangevuld met nieuwe unieke shizzle. Op de site vind je de beschikbare meubels van het moment. Wie wil er nou niet een mooi, uniek, natuurlijk stuk in zijn huis hebben die niemand anders heeft.
Heeft u zelf mooi oud hout, misschien wel met een mooie betekenis, of vindt u een bepaalde soort te gek en wilt u dat wij er een uniek meubel van gaan maken? Neem dan contact met ons op in het formulier op de site. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

IMG_3853

Eigenaar: Vince Gijzen

Wilt u ons supporten met een donatie klik dan hier


RawWoods_Logo_Zwart_Large